Джамала вирвала перемогу у Австралії - австралійські ЗМІ

Джамала вирвала перемогу у Австралії - австралійські ЗМІ

Укрінформ
Австралійські ЗМІ активно обговорюють результати пісенного конкурсу Євробачення, на якому українка Джамала перемогла виконавицю з Австралії Демі Ім.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«В останню секунду, перемога була вирвана з рук в Австралії Україною, яка заслуговувала на неї не менше», – написало видання The Australian.

Зазначається, що австралійка отримала більше балів від професійних членів журі, однак поступилася Джамалі в результаті глядацького голосування.

Коментуючи перемогу України, австралійська преса звертає увагу на політичні паралелі у пісні української виконавиці, але відзначає красу композиції та вокальні здібності українки.

Результати Австралії місцеві ЗМІ вважають неочікуваним успіхом, з огляду на те, що країна лише вдруге бере участь у конкурсі.

Подальша участь Австралії у конкурсі залишається під питанням, оскільки цього року вона брала участь у конкурсі на виключних умовах – на запрошення організатора Швеції.

Незвична для європейського конкурсу участь Австралії дозволила проголосувати українській громаді цієї країни, яка активно підтримала Україну.

«Україна – перша. Австралія – друга. Який неймовірний успіх. Пишаюся, що я австралійка українського походження», – написала у своєму повідомленні у facebook Ірина Ставінська з Мельбурна.

Посольство України в Австралії щиро подякувало громаді за підтримку української виконавиці та запросило усіх українців Австралії приїхати на Євробачення 2017 на історичну батьківщину.

Як повідомляв Укрінформ, Джамала виграла міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2016, який відбувався в Стокгольмі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-