Молдова запропонувала Румунії виступити дуетом на

Молдова запропонувала Румунії виступити дуетом на "Євробаченні"

Укрінформ
Національне телебачення Молдови запропонувало румунському виконавцю Антону Овідіу виступити дуетом разом з молдавської співачкою Лідією Ісак.

Як передає власний кореспондент Укрінформу в Молдові, така пропозиція надійшла після рішення Європейського мовного союзу про усунення представника Румунії від участі у фінальному конкурсі "Євробачення-2016" у Стокгольмі.

«Ми шкодуємо про те, що чудовий виступ переможця національного конкурсу Євробачення в Румунії Антона Овідіу не зможе бути оцінений на сцені в Стокгольмі. Ми солідарні з нашими колегами з Румунії, і переконані, що Лідія Ісак (переможниця національного конкурсу в Молдові – ред.) і Антон Овідіу можуть скласти прекрасний дует з піснею "Falling Stars"», - йдеться в заяві Національного телебачення Молдови.

Керівництво телекомпанії висловило надію, що спільними зусиллями можна буде подолати кризову ситуацію.

Сам співак відповів відмовою, подякувавши представників Молдови за «унікальну і благородну пропозицію». На своїй сторінці в Facebook він написав, що «незважаючи на величезне бажання виступити на сцені Євробачення, він не може піддавати ризику саму Лідію Ісак, яка вклала стільки праці й енергії у підготовці власного номеру».

«Ніколи не забуду цей Ваш унікальний жест», - написав Овідіу.

Як повідомляв Укрінформ, кількома днями раніше Європейський мовний союз прийняв рішення про відсторонення Румунії від участі в конкурсі Євробачення-2016 через борги, які накопичилися за останні вісім років у румунського Національного телебачення. Їх обсяг досяг майже 10 мільйонів євро.

Крім цього, Національне телебачення Румунії позбавили права трансляції конкурсу на території країни, а також трансляцій матчів європейського футбольного чемпіонату і Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-