Четвертий сезон

Четвертий сезон "Шерлока" вже знімають

Укрінформ
Канал BBC офіційно оголосив про старт зйомок четвертого сезону серіалу "Шерлок".

Про це повідомляє КиноПоиск.

«Четвертий сезон „Шерлока“ — ми повертаємося до роботи. Що б ми не робили, куди б ми не пішли, усі дороги ведуть на Бейкер-стріт, і для нас це завжди ніби повернення додому. Привиди минулого нависають над Шерлоком Холмсом і Джоном Ватсоном, насуваються трагедія і терор. Історія, яку ми розповідали із самого початку, незабаром сягне кульмінації», - заявив шоураннер проекту Стівен Моффат.

Виконавець головної ролі Бенедікт Камбербетч щасливий повернутися до роботи над серіалом. "Не можу дочекатися, коли всі побачать, що ми приготували". Але вам доведеться почекати, нехай і не дуже довго. Це варто того», - підкреслив Камбербетч.

Вперше в історії серіалу режисерське крісло зайняла жінка: над першим епізодом працює Рейчел Тэлалей, яка доклала руку до «Доктора Хто», «Флеш» та «Надприродного».

Творці старанно триматимуть у таємниці сюжетні подробиці. Наразі відомо, що четвертий сезон починається із повернення Шерлока Холмса до Великої Британії, у той час, як доктор Ватсон і його дружина Мері готуються до головного випробування у своєму житті: вони стануть батьками.

Офіційна дата прем'єри четвертого сезону «Шерлока» поки не оголошена.

Фото: ageofgeeks.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-