Легендарний бестселер Ніка Вуйчича «Життя без обмежень» українською мовою невдовзі надійде у продаж

Легендарний бестселер Ніка Вуйчича «Життя без обмежень» українською мовою невдовзі надійде у продаж

Укрінформ
Книга всесвітньовідомого мотиваційного спікера Ніка Вуйчича «Життя без обмежень» українською мовою з’явиться на прилавках книгарень 9 квітня. 

Про це стало відомо під час презентації книги у вівторок, 29 березня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Нік Вуйчич – один з найбільш затребуваних ораторів у світі (виступав у 55 країнах, зустрічався з 13 президентами, аудиторія його виступів налічує більш ніж 8,5 млн чоловік). Автор мотиваційних книг «Нестримний», «Будь сильним», «Любов без обмежень» та «Життя без обмежень». Саме останню вітчизняне видавництво «Форс – Україна» переклало на українську мову. 

Представник «Форс-Україна» Олександр Кірпічов сподівається, що книга Ніка «Життя без обмежень» українською мовою набуде такої ж популярності в нашій країні, як і решта його книг, перекладених у світі.

«Безумовно, усі твори Вуйчича – це бестселери. Так, його книга «Життя без обмежень» була перекладена на 30 мов. І зараз, з нагоди приїзду легендарного Ніка, наше видавництво переклало її на українську. Сподіваємось, що ця книга стане такою ж популярною в Україні, як і в світі», - розповів Олександр Кірпічов.

Також під час презентації організатори наголосили на тому, що книга «Життя без обмежень», як і приїзд Ніка Вуйчича, допоможе людям з обмеженими можливостями повірити в себе та не падати духом.

«Життя Ніка – це символ незламності духу. Він на своєму прикладі показав, що людина немає ніяких обмежень для реалізації своєї мрії. Тому прочитавши книгу Вуйчича, кожен українець зможе усвідомити, що він здатен на великі подвиги», - наголосив представник «Форс-Україна».

На завершення Юрій Кірпічов зазначив, що книга «Життя без обмежень» українською мовою з’явиться у продажу 8 квітня. Рекомендована ціна – 130 гривень (у півтори рази дешевше, ніж її російський аналог). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-