У США стартувала церемонія вручення кінопремії

У США стартувала церемонія вручення кінопремії "Оскар"

Оновлено
Укрінформ
В американському місті Лос-Анджелес розпочалася церемонія оголошення переможців кінопремії "Оскар" – однієї з найбільш престижних нагород у світовій кіноіндустрії, яка вручається Американською академією кінематографічних мистецтв і наук.

Це вже 88-ма урочиста подія, яка традиційно збирає головних зірок світового кіно, передає власний кореспондент Укрінформу в США.

Церемонія проходить у легендарному театрі Лос-Анджелеса "Долбі". Ведучим вечора обрано популярного американського коміка Кріса Рока, який вже має досвід проведення "Оскара" в 2005 році.

"Зірки", демонструючи вишукані вбрання вже пройшли під камерами фото- і відеорепортерів "червону доріжку" і розмістились у залі.

На сцені з'явився Кріс Рок.

За всі роки свого існування церемонія вручення "Оскарів" перетворилася в грандіозне та яскраве шоу, зі своїми інтригами та сюрпризами.

Як очікується цього року вручення премій відбуватиметься у 24 номінаціях, найбільш престижними з яких вважаються призи за найкращий фільм, найкращому режисерові, а також найкращим акторам та актрисам, які зіграли головні та другорядні ролі. Крім того, Академія відзначає сценаристів, звукорежисерів, операторів, монтажерів, дизайнерів, гримерів, композиторів та багато інших майстрів, чия робота варта захоплень мільйонів глядачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-