Ді Капріо нарешті отримав свого першого

Ді Капріо нарешті отримав свого першого "Оскара"

Укрінформ
Одна з найпрестижніших премій у галузі кінематографу "Оскар" у номінації "Кращий актор" під час цьогорічної церемонії Американської кіноакадемії дісталася Леонардо ДіКапріо.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Актор отримав нагороду за свою роботу в картині "Легенда Г'ю Гласса" ("The Revenant") .

Стрічку зняв Алехандро Гонсалес Іньярріту за однойменним романом Майкла Панке 2002 року видання, що розповідає про життя колоніста Г'ю Гласса. У головних ролях у фільмі, окрім ДіКапріо, знялися Том Гарді, Вілл Поултер і Донал Глісон.

41-річний актор і кінопродюсер Леонардо ДіКапріо широко відомий головними ролями в картинах "Титанік", "Ромео+Джульєтта", "Спіймай мене, якщо зможеш", "Відступники", "Вовк з Волл-стріт" та інших. За свою кар'єру актор неодноразово номінувався на "Оскар", та лише шоста спроба виявилася вдалою.

Цьогоріч суперниками ДіКапріо в головній "оскарівській" акторській номінації були 59-річний Браян Лі Кренстон ("Трамбо"), 45-річний американець Метт Деймон ("Марсіянин"),  38-річний ірландець Майкл Фассбендер ("Стів Джобс") та 34-річний британський актор Едді Редмейн ("Дівчина з Данії").

Як повідомляв Укрінформ, це вже 88-ма церемонія вручення премії "Оскар" Американської Академії кінематографічних мистецтв і наук. Цьогоріч вона проходить у театрі "Долбі" в Лос-Анджелесі. Права на трансляцію церемонії у США належать телеканалу ABC, шоу також демонструється наживо у 225 країнах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-