ДіКапріо погодився грати Путіна - ЗМІ

ДіКапріо погодився грати Путіна - ЗМІ

Укрінформ
Американський актор італійсько-німецько-російського походження Леонардо ДіКапріо дав попередню згоду на виконання ролі Володимира Путіна у фільмі з робочою назвою Putin.

Про це повідомили телеканалу «Дождь» два джерела, близькі до виробника фільму - компанії Knights Bridge Entertainment

Один із топ-менеджерів Knights Bridge Entertainment Валерій Саарян, що представляє інтереси компанії на території Європи та Азії, підтвердив «Дождю», що робота над фільмом Putin велася протягом усього останнього року і зараз затверджується фінальна версія сценарію. Розголошувати додаткові деталі Саарян не став, повідомивши, що над сценарієм картини працювали три автори, а ім'я режисера «в усіх на слуху». Окрім ДіКапріо, у стрічці задіяні ще кілька зірок Голлівуду першої величини, пояснив Саарян, але їхні імена представник компанії також відмовився розкривати до початку зйомок.

Проект фільму вже є на сайті компанії, а також на сайті бази даних про кіно iMDB. На обох ресурсах проект має назву Putin, а поруч із заголовком вказано, що картина перебуває у стадії розробки («in development»). Продюсером проекту виступає Марк Деймон.

За даними "Дождя", ДіКапріо вже дав попередню згоду на виконання головної ролі. Зйомки розпочнуться навесні 2016 року і пройдуть у Росії, Америці та Європі. Вихід фільму заплановано на весну 2017 року. За словами представника компанії, жанр картини - політичний трилер із фактами з життя і роботи президента РФ.

Раніше про бажання зняти фільм про російського лідера в інтерв'ю розповів режисер Олівер Стоун, проте до даного проекту Стоун не має жодного стосунку, пояснили «Дождю» в компанії-виробнику.

У січні в інтерв'ю німецькому виданню Welt am Sonntag ДіКапріо сказав, що не проти зіграти російського президента. За даними джерел «Дощу», Путін знає, що американці мають намір зняти про нього фільм.

Актор і продюсер Марк Деймон відомий за роботою над ліцензуванням понад 300 повнометражних картин, серед яких такі фільми, як «Ніколи не каже «ніколи», «Честь сім'ї Пріцці», «Одного разу в Америці» тощо. Knights Bridge Entertainment - незалежний кіновиробник, зареєстрований у Великій Британії, що має представництва в Америці, Європі та Азії. У портфелі Knights Bridge Entertainment є такі фільми, як «Два стволи», «План втечі» і одна із частин «бондіани» - «Квант милосердя».

                                                                   

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-