Восьмі «Зоряні війни» перенесли

Восьмі «Зоряні війни» перенесли

Укрінформ
Студія Disney оголосила про перестановки в датах прем'єр двох своїх потенційних касових кінохітів.

Наступний восьмий епізод «Зоряних воєн» замість 26 травня 2017 року вийде в прокат на півроку пізніше - 15 грудня, повідомляє kinobusiness.com.

Офіційні причини цього кроку не повідомляються. Можливо, на нього вплинули рекордні збори «Пробудження сили», яке вийшло на екрани в грудні і вже заробило у світовому прокаті понад $1,88 млрд.

На даний момент фільм знаходиться на стадії пре-продакшну. Очікується, що зйомки його почнуться в Лондоні в лютому. Місце режисера і сценариста восьмого епізоду «Зоряних воєн» зайняв Ріан Джонсон. Джей Джей Абрамс, який зняв «Пробудження сили», залишиться в якості одного з виконавчих продюсерів.

На звільнену дату 26 травня переїжджає п'ята частина «Піратів Карибського моря», яка до цього мала вийти в прокат 7 липня 2017 року. Її зйомки, які тривали в Австралії, вже завершено, і фільм вступив у стадію пост-продакшну. Головні ролі в картині під назвою «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок» зіграють Джонні Депп, Орландо Блум, Джеффрі Раш і Хав'єр Бардем.

Відзначимо, що дві попередні частини «Піратів Карибського моря» теж виходили в кінці травня на святковий уік-енд Дня пам'яті. Ймовірніше за все, керівництво кіностудії порахувало, що на цій даті пригодницький блокбастер краще зможе реалізувати свій касовий потенціал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-