Дозволений імпорт: на

Дозволений імпорт: на "вогнику" у Кисельова Лорак та Повалій

Укрінформ
У новорічному ефірі федерального каналу РФ «Росія-1», програми «Новорічний парад зірок» і «Блакитний вогник» виступатиме багато артистів з України.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Напередодні Нового року російські телеканали анонсують програми головного прайм-таймового часу року – новорічної ночі. «Перший канал» не розповідає подробиць. А канал «Росія-1» розкрив деякі подробиці і опублікував фото з запису новорічних програм - «Новорічний парад зірок» (до півночі) і «Блакитний вогник» (після опівночі). Там очікується виступ щонайменше п'яти народних артистів України.

У «кроликів» Володимира Данильця і Володимира Мойсеєнка буде номер «на трьох» з Наталею Корольовою. Також будуть вокальні номери за участю Ані Лорак, Таїсії Повалій та Софії Ротару (у 2002 році їй було присвоєно звання Героя України).

Очікуються також політична сатира і гумор. Володимир Соловйов, Володимир Жириновський і Геннадій Зюганов у Новий рік розіграють комічний варіант пропагандистської програми «Поєдинок». А Юрій Стоянов виконає великий монолог в образі «Людини року» за версією багатьох видань - Ангели Меркель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-