В Україні стартує конкурс короткометражок про мирне життя

В Україні стартує конкурс короткометражок про мирне життя

Укрінформ
Всеукраїнський конкурс короткометражних фільмів «Україна: шлях до миру» з призовим фондом 270 тисяч гривень стартує в листопаді 2015 року.

Як повідомляє Сultprostir, ініціатором конкурсу став меценат Ігор Янковський.

Тематика короткометражок, які прийматимуться для участі в конкурсі, присвячена загальнолюдським цінностям, погляду в мирне майбутнє України і новим шляхам розвитку країни.

Взяти участь у конкурсі зможуть українці віком від 16 до 30 років, які мають досвід у зйомці короткометражного кіно.

За словами Ігоря Янковського, він ініціював конкурс, щоб стимулювати молодих українських режисерів висловити свою громадянську позицію і проявити творчий потенціал.

Як розповів Cultprostir режисер і голова оргкомітету конкурсу Никон Романченко, до участі у конкурсі приймаються короткометражні фільми в ігровому, документальному та анімаційному жанрах, зняті в період з 2014 року. Хронометраж фільмів не повинен перевищувати 30 хвилин. Ну, і головне – робота повинна розповідати про мирне життя українців, їхні великі та маленькі досягнення, історії, що надихають на успіх та особисті перемоги.

Конкурс короткометражних фільмів триватиме до квітня 2016 року. Найкращі роботи будуть показані в кінотеатрах України і за кордоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-