Народним артистом України став японець

Народним артистом України став японець

Укрінформ
Директор Київського державного хореографічного училища, громадянин Японії Нобухіро Терада став "Народним артистом України".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Урочиста церемонія вручення нагрудного знаку та посвідчення до почесного звання «Народний артист України» відбулася у четвер в Міністерстві закордонних справ України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

З вітальним словом виступила заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль.

Вона зачитала Указ Президента України від 21 серпня 2015 року, в якому зазначається: "За вагомий особистий внесок у зміцнення міжнародного авторитету Української держави, популяризацію її історичної спадщини і сучасних надбань та з нагоди 24-ої річниці Незалежності України присвоїти почесне звання "Народний артист України" пану Тераді, солісту Національного академічного театру опери та балету України імені Т.Г.Шевченка, художньому керівникові Київського державного хореографічного училища".

У церемонії також узяв участь Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Шігекі Сумі.

Терада протягом багатьох років сприяє культурним обмінам між Україною та Японією, зокрема, в межах діяльності Асоціації дружби між містами Київ та Кіото.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-