Івано-франківський художник відкрив виставку в Лондоні

Івано-франківський художник відкрив виставку в Лондоні

Укрінформ
Івано-франківський художник та журналіст Ігор Роп'яник вперше відкрив виставку в Українському культурному центрі Лондона.

Про це Роп'яник розповів кореспондентові Укрінформу.

«В Українському культурному центрі у Великій Британії, що розташований у центрі Лондона, є галерея. Вихідці з нашої області мені запропонували відкрити там виставку. Нині в галереї експонується 42 роботи, в основному - пейзажі, натюрморти. Усі створені в цьому році», - повідомив художник.

Він зізнався, що сам не зміг бути присутнім на відкритті експозиції. Каже, доглядав за внуками, бо зять щойно повернувся з зони АТО. Втім, з шанувальниками своєї творчості таки побачився.

«Я брав участь у відкритті своєї виставки через скайп-зв'язок. Убрався у вишиванку, вони мене бачили, чули. Українська діаспора у Лондоні залишилась  задоволеною», - зазначив Роп'яник і додав, що вже отримує замовлення та запрошення показати свою творчість в англійських галереях у Честері й Кембриджі.

Ігор Роп'яник – член НСЖУ. Після закінчення Львівського університету працював журналістом у прикарпатських місцевих виданнях. Малярством захопився у студентські роки. Його твори є в приватних колекціях України, Польщі, Франції, Німеччини, Аргентини, Ізраїлю, Японії, Канади, США, Австрії, Словаччини, Англії, Хорватії, Бельгії, Росії, Люксембургу, Китаю, Голландії, Швейцарії, Італії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-