"Гра престолів" визначилася з кількістю сезонів

Укрінформ
Глядачі можуть розраховувати на вісім сезонів "Гри престолів". Восьмий сезон серіалу, ймовірно, стане останнім.

Про це заявив програмний директор HBO Майкл Ломбардо, виступаючи на презентації проектів каналу перед Асоціацією телевізійних критиків, повідомляє КиноПоиск.

Шоураннери епіка за книгами Джорджа Р.Р. Мартіна Девід Беніофф і Д. Б. Уайсс ще в 2014 році говорили, що історія завершиться після сьомого сезону. У березні 2015-го Ломбардо, проте, озвучив своє бажання бачити «Гру престолів» в ефірі ще як мінімум п'ять років.

При рекордних рейтингах серіалу, як відзначає КиноПоиск, зрозуміла надія керівництва HBO на подальшу розробку золотої жили. Телемережа як і раніше думає, що продюсери змінять свої плани, проте програмний директор все-таки відзначив, що восьмий сезон фентезі, ймовірно, стане останнім.

Водночас Ломбардо, за його словами, відкритий для ідей приквела «Гри престолів». Багатий літературний світ Джорджа Р. Р. Мартіна може послужити початком для нового проекту, що розповідає про минуле Вестероса.

Серіал Беніоффа і Уайсса майже наздогнав книжковий цикл, і майбутній шостий сезон, зйомки якого вже стартували, як вважається, зайде на незвідану сюжетну територію.

Постановкою нових епізодів проекту займаються ветеран «Тюдорів» Джеремі Подесва, продюсер-консультант «Секретних матеріалів» Деніел Сакхайм, режисер 38 частин «Залишитися в живих» Джек Бендер, автор «Скільки у тебе?» Марк Майлод і творець «Потрошителів» Мігель Сапочнік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-