У зоряної балетної пари Дениса та Анастасії Матвієнко народилася донька

У зоряної балетної пари Дениса та Анастасії Матвієнко народилася донька

Укрінформ
Денис і Анастасія Матвієнки - відомі артисти балету - стали батьками.

Про це УКРІНФОРМу повідомили в прес-службі Фонду Дениса Матвієнка.

"Анастасія Матвієнко 27 січня народила доньку. Радісна подія відбулася в одному з київських пологових будинків. Це перша дитина в сім'ї Матвієнків. Доньку назвали Єлизаветою", - сказали у фонді.

При цьому уточнили, що у пари - керівника балетної трупи Національної опери України Дениса Матвієнка і солістки Маріїнського театру Анастасії Матвієнко - були партнерські пологи і Денис самостійно перерізував пуповину. Анастасія почувається добре.

З пологового будинку святкувати день народження доньки Денис Матвієнко поїхав у Національну оперу України, де того дня проходив гала-концерт, присвячений 80-річчю заслуженого артиста України Володимира Денисенка. Оскільки Денис уже був заявлений у програмі вечора, він не міг підвести рідний театр. Новоспечений тато виконав "Танець блаженних душ", після чого поїхав назад до сім'ї.

Поки рано загадувати, ким стане Єлизавета Матвієнко, але є усі передумови до продовження балетної династії, адже народилася вона не лише в сім'ї зірок балету, а й ще в один день із легендарними артистами балету : Михайлом Баришніковим і Миколою Фадеєчевим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-