З кордонів починається країна

З кордонів починається країна

Укрінформ
30 червня о 13.00 брифінг на тему: «Стан завантаженості пунктів пропуску та поточні результати операції "Кордон - 2016"»

Організатор: Державна прикордонна служба України.

Інформує - помічник голови Держприкордонслужби - прес-секретар Олег Слободян.

Підсумкові матеріали:

Збільшення зарплати прикордонникам сприяло зменшенню хабарників у відомстві - Слободян

Збільшення грошового утримання прикордонників сприяло зменшенню неправомірних дій на кордоні.

Таку думку висловив сьогодні на прес-конференції в Укрінформі помічник голови Державної прикордонної служби прес-секретар Олег Слободян, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ліквідація диспропорцій у грошову утриманні прикордонників у порівнянні із військовослужбовцями Збройних сил України стало вагомим стимулом для зменшення неправомірних дій на кордоні. В результаті цього різко збільшилася кількість відмов військовослужбовців від неправомірної вигоди під час несення служби», - сказав він.

Слободян зауважив, що з травня було зафіксовано 155 таких випадків і майже половина з них - впродовж останніх двох тижнів. Тобто, після виплати підвищеного грошового утримання військовослужбовця.

За словами Слободяна, в той же час, за цей же період з травня у 8 випадках було затримано 12 військовослужбовців за підозрою в отриманні неправомірної вигоди.

Загалом, з початку року  з ініціативи Держприкордонслужби інформація про 51 випадок з ознаками корупційних проявів військовослужбовців зараз розслідуються. Майже 380 осіб звільнено з лав відомства за негативними статтями.

Відео брифінгу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-