Російська піхота заходить на територію Вовчанська з півночі, триває бойова робота - Міноборони

Російська піхота заходить на територію Вовчанська з півночі, триває бойова робота - Міноборони

Відео
Укрінформ
Армія РФ намагається закріпитися в північній частині міста Вовчанськ Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» заявив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін. 

«Ворог намагається закріпитися на півночі міста невеличкими піхотними групами. Намагається туди зайти. Наше завдання – знищити ворога та не давати їм закріпитися», - повідомляє Лазуткін.

За його словами, українські дрони та артилерія працюють доволі ефективно, тому ворожа техніка знищується у великій кількості. Також поблизу Вовчанська наразі знаходяться боєздатні підрозділи, проте деяким російським піхотним групам вдалося зайти у місто.

Читайте також: ЗСУ зупинили спроби ворога прорвати оборону на сході, у Лукянцях та Вовчанську точаться бої

«Напрямком зараз керує досвідчений генерал Драпатий, тому триває бойова робота. Ясна річ, що ситуація непроста, що напруга залишається», - додав речник.

Він зазначив, що є тенденція до стабілізації, але все одно тривають важкі бої, проте закликав сприймати їх спокійно. Знищення ворожих сил відбувається у значній кількості й окупанти гинуть на підходах до Вовчанська.

Відео: Головнокомандувач ЗСУ 

Як повідомляв Укінформ, у Вовчанську Харківської області українські оборонці здійснюють розвідку і завдають вогневого ураження по росіянах з метою недопущення накопичення сил і засобів. 

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-