Російська ДРГ зазнала втрат при спробі проникнути на Харківщину - ОСУВ «Хортиця»

Російська ДРГ зазнала втрат при спробі проникнути на Харківщину - ОСУВ «Хортиця»

Ексклюзив
Укрінформ
Сили оборони виявили в районі села Пильна Харківської області російську ДРГ чисельністю до 10 осіб і змусили її повернутись на територію Росії, завдавши втрат.

Про це Укрінформу повідомив речник Оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин.

«Диверсійно-розвідувальна група противника чисельністю до 10 осіб намагалася проникнути на територію України в районі села Пильна Харківської області. Ворожа ДРГ була вчасно виявлена та по ній був відкритий вогонь на ураження, внаслідок якого противник припинив виконання завдань і, зазнавши втрат, повернувся на суміжну територію Російської Федерації», - поінформував Волошин.

Речник також зазначив, що упродовж останніх днів противник активізував використання своїх ДРГ саме на Харківському напрямку.

«Вчора, сьогодні ДРГ намагалися проникнути на територію України з суміжної території Російської Федерації. Диверсанти були вчасно виявлені, їх намагання зібрати розвіддані успіху не мали», - додав Волошин.

Читайте також: Найбільша кількість ворожих ДРГ фіксується на Сумщині - Демченко

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу ЗСУ, на Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання українських військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень уздовж державного кордону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-