Секретар РНБО зустрівся з представниками оборонної компанії Lockheed Martin

Секретар РНБО зустрівся з представниками оборонної компанії Lockheed Martin

Укрінформ
Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Литвиненко обговорив із представниками провідної оборонної компанії США Lockheed Martin перспективи налагодження співпраці між підприємствами оборонно-промислового комплексу України та США.

Про це повідомляє пресслужба РНБО, передає Укрінформ.

Литвиненко подякував уряду США й американському народові за дієву підтримку в умовах російської агресії.

Водночас він наголосив, що для ОПК України важливі модернізація й трансформація, а також нарощування можливостей з виробництва та ремонту озброєння, військової техніки, ракет, боєприпасів. Саме тому для України важливе налагодження ефективної співпраці зі світовими компаніями.

Зі свого боку президент компанії Lockheed Martin International Раймонд Піселлі висловив думку, що двосторонні відносини стануть прогресом як для США, так і для України. За його словами, вони "розглядають можливість допомогти розгорнути виробничі потужності на місцевому рівні".

Компанія Lockheed Martin спеціалізується на виробництві в галузі авіабудування, авіакосмічної техніки тощо.

Читайте також: NASA й Lockheed Martin представили «безшумний» надзвуковий літак

Як повідомлялося, Державний департамент США надав дозвіл на екстрений продаж Україні військової продукції на суму $138 мільйонів для забезпечення критично важливого ремонту зенітно-ракетних систем HAWK, які стоять на озброєнні в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-