Зеленський про удари РФ по Харкову, Запоріжжю та Одесі: відповімо на кожен прояв терору

Зеленський про удари РФ по Харкову, Запоріжжю та Одесі: відповімо на кожен прояв терору

Відео
Укрінформ
Ми відповімо Росії на кожний обстріл, кожен прояв терору проти наших людей і держави.

Про це під час відеозвернення сказав Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

Відео: Офіс Президента, Телеграм

"Минулої ночі, сьогодні чергові російські удари по Харкову: жорстокі, підлі обстріли і майже з усього що вони мають - зенітні ракети, шахеди, авіабомби. Одещина - черговий ракетний удар. Запоріжжя - підлий удар напередодні. Постраждали зокрема, і журналісти, які були на місці, фіксували наслідки першого удару, коли відбувся повторний удар. Досі в реанімації кореспондентка агенції Укрінформ Ольга Звонарьова, була також поранена кореспондентка ТСН Кіра Овес. Я бажаю їм та усім іншим постраждалим якнайшвидшого одужання. Ми відповімо Росії на кожен обстріл, кожен прояв терору проти наших людей і держави", - сказав Зеленський.

Президент подякував всім хто на Харківщині, Одещині Запоріжжі та усіх містах та регіонах, які обстрілює Росія, рятує життя людей : лікарям, рятувальникам, волонтерам, енергетикам, комунальникам.

Глава держави відзначив рятувальників Запоріжжя - Бориса Сердюка, Дмитра Бородатого, Олександра Куленко, поліцейських Андрія Грачова та Михайла Малахова, які одними з перших в Запоріжжі прибули й надавали допомогу навіть попри повторний удар. А також працівники швидкої Запоріжжя Олену Кострюкову, Ярослава Бардакова та Олену Стариковську.

Читайте також: Щоб закрити Україну повністю, потрібні 25 систем Patriot - Президент

А також рятувальників Харкова – Віталія Школу, Володимира Тишкова, Максима Ашимхіна та Максима Василегу, працівників «екстренки» Маргариту Артеменко й Олександру Байрачного, поліцейських Руслана Османова та Романа Шаповалова. Та рятувальників Херсонщини Херсонщині - Артема Ковальчука та Дмитра Пришко, Олексія Федько, сержантів поліції Сергія Дрозда та Богдана Кота.

"Наша державна стійкість складається з фаховості та відданості справі саме таких людей по всій країні, як ви. Багатьох тих, хто все робить, що від нього чи неї залежить, щоб життя перемагало будь-які обставини війни",- сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, 5 квітня під час повторної атаки Росії на Запоріжжя постраждала власна кореспондентка Укрінформу у Запоріжжі Ольга Звонарьова та кореспондентка ТСН Кіра Овес. 4 квітня внаслідок масованої російської дронової атаки Харкова вночі постраждала журналістка Юлія Бойко.

Фото: Офіс президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-