На Таврійському напрямку Сили оборони не допустили втрат рубежів і позицій - Тарнавський

На Таврійському напрямку Сили оборони не допустили втрат рубежів і позицій - Тарнавський

Укрінформ
На Таврійському напрямку за добу відбулося 53 бойових зіткнення Сил оборони із російськими загарбниками, втрат рубежів, районів та позицій немає.

Про це командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

“За минулу добу в операційній зоні ОСУВ “Таврія” ворог завдав 25 авіаційних та 3 ракетних удари, провів 53 бойові зіткнення, вчинив 906 обстрілів і 93 удари дронами-камікадзе”, - зазначив Тарнавський.

За його словами, українські захисники стійко тримають оборону і проводять активні дії на визначених напрямках. “Втрат рубежів, районів та позицій не допущено”, - підкреслив командувач.

Загальні втрати ворога склали: в живій силі - 426 осіб (убитими і пораненими), 1 танк, 5 бойових бронемашин, 3 артилерійські системи, 1 засіб ППО, 9 автомобілів та 1 одиниця спецтехніки. Нейтралізовано або знищено 287 БпЛА різних типів. Сили оборони України знищили ще 4 склади боєприпасів росіян.

Читайте також: На Бахмутському напрямку в межах Іванівського йдуть жорсткі бої - Євлаш

За дві останні доби ще 5 російських загарбників взяли в полон.

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати армії Російської Федерації з 24 лютого 2022 року становлять близько 417 тисяч 950 загарбників.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-