Вінницька громада передала тероборонівцям розвідувальний безпілотний авіакомплекс

Вінницька громада передала тероборонівцям розвідувальний безпілотний авіакомплекс

Укрінформ
Вінницька міська рада разом із громадою передала бійцям бригади ТрО безпілотний авіаційний комплекс розвідувального типу.

Про це повідомляє Вінницька міська рада, передає Укрінформ.

«Відбулася ще одна передача технічного оснащення для військовослужбовців за участі представників Вінницької міської ради. Для бійців, які несуть службу у бригаді територіальної оборони, підготували безпілотний авіаційний комплекс розвідувального типу. Аналогічними засобами вони вже користувалися і відгукуються про них досить позитивно», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з початку повномасштабного вторгнення Вінницька міська рада передала підрозділам ТрО чотири безпілотні авіаційні комплекси розвідувального та ударного типу.

Загалом міськрада закупила для захисників 35 безпілотних авіаційних комплексів – 10 ударного типу і 25 – розвідувального, наразі майже усі ці техзасоби вже передали військовим. Аби допомога громади Силам оборони не припинялася, Вінницька міська рада днями оголосила про наміри придбати FPV-дрони, яких потребують військові на різних напрямках, а також іншого обладнання, серед якого 200 тепловізорів, 40 пошукових прожекторів та відповідна кількість зарядних станцій до них.

Читайте також: Прикарпатська громада придбала для фронту квадрокоптерів майже на ₴600 тисяч

Як повідомлялось, у січні поточного року Вінницька міська рада разом із громадою передала землякам, які служать у 120-й окремій бригаді ТрО, п'ять тепловізійних прицілів.

Фото: vmr.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-