Клименко відвідав бійців Нацгвардії на східному напрямку та вручив нагороди

Клименко відвідав бійців Нацгвардії на східному напрямку та вручив нагороди

Фото, відео
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко відвідав бійців Національної гвардії на східному напрямку фронту.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

У міністерстві зазначили, що очільник МВС під час робочої поїздки вручив воїнам нагрудні знаки «За відвагу в службі», а також відомчі відзнаки «Вогнепальна зброя».

Своєю чергою Клименко повідомив у Телеграмі, що перше його відрядження 2024 року було до 12-ї бригади спеціального призначення Національної гвардії - одного з найпотужніших та найпрофесійніших підрозділів у складі Сил оборони України.

«Відвідав бійців, які бʼють ворога на східному напрямку фронту. Заслухав доповідь Дениса «Редіса» Прокопенка щодо оперативної обстановки на цій ділянці передової», - зауважив він.

За словами очільника МВС, загарбники цілодобово намагаються штурмувати українські позиції, але майстерність нацгвардійців не дає їм шансів. «Про щоденні успіхи АЗОВу на фронті не втомлюємося розповідати: знищена техніка, склади боєприпасів, особовий склад ворога», - додав він.

Також міністр подякував підрозділу за службу та нагородив героїв, які відзначились на полі бою.

«2024 рік буде не менш складним, ніж попередні, із багатьма випробуваннями. Але з такими міцними та відданими хлопцями і дівчатами ми подолаємо будь-які труднощі. Заради України», - наголосив Клименко.

Читайте також: Клименко перевірив роботу рятувальників на Львівщині

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці грудня 2023 року групи аеророзвідки 27-ї Печерської бригади Нацгвардії упродовж тижня виявили і знищили на Лиманському, Донецькому, Херсонському та Мелітопольському напрямках 10 російських танків і польовий склад з боєкомплектом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-