Клименко відвідав підрозділи Нацгвардії на передовій

Клименко відвідав підрозділи Нацгвардії на передовій

Відео
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко відвідав підрозділи Національної гвардії, які виконують бойові завдання на сході України.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство внутрішніх справ повідомляє у Фейсбуці.

За словами очільника МВС, “східний напрямок фронту зараз є одним із найважчих. Але наші бійці готові до будь-яких дій ворога. Вчергове переконався у цьому поспілкувавшись із бійцями Гвардії наступу, зокрема 12-ої бригади спеціального призначення “АЗОВ” та 15-го окремого полку Національної гвардії України”.

“Разом із командуванням підрозділів на оперативній нараді обговорили ситуацію у зоні відповідальності. Заслухав доповідь щодо потреб у матеріально-технічному забезпеченні. У цьому напрямку вже маємо потужні напрацювання на найближчі місяці”, - зазначив Клименко.

Він наголосив, що “деталі та плани не розкриваємо, але впевнені, що посилення наших підрозділів неабияк відчує ворог, який кожного дня нестиме ще більше втрат”.

Читайте також: Клименко відвідав підрозділи Націполіції на Донеччині

Як повідомляв Укрінформ, 11 грудня у МВС заявили, що підрозділи Національної гвардії, які виконують завдання на лінії фронту, упродовж тижня знищили 11 російських танків, 5 БМП, 2 БТР, 27 ББМП і 45 одиниць автотехніки РФ.

Фото ілюстративне

.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-