ГУР: у Мелітополі рух опору підірвав штаб загарбників - загинули щонайменше троє офіцерів

ГУР: у Мелітополі рух опору підірвав штаб загарбників - загинули щонайменше троє офіцерів

Укрінформ
У тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області в результаті вибуху, що пролунав у суботу, 11 листопада, ліквідовані щонайменше троє офіцерів Росгвардії, уточнення інформації про втрати триває.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передає Укрінформ.

"Акція помсти, яку реалізували представники місцевого руху опору, відбулась у захопленому росіянами приміщенні "Нової пошти", розташованому на вулиці Дмитра Донцова (окупанти називають її вулицею павла судоплатова)", – зазначили у відомстві.

Згідно з даними розвідки, у вказаній будівлі російські загарбники розмістили свій штаб. Атака була здійснена саме під час засідання за участю офіцерів Федеральної служби безпеки РФ та Росгвардії.

За годину до зібрання росіяни перекрили автомобільний рух на прилеглому відрізку дороги – від підприємства "Мелітопольський автогідроагрегат" (АГАТ) до колишнього Мелітопольського заводу холодильного машинобудування "Рефма". Обидва об’єкти промисловості загарбники перетворили на військову базу.

Після удару по штабу в Мелітополі почався переполох – на місце події з увімкненими сиренами прибули багато псевдополіцейських. Згодом вони потягли до свого відділку спалений біля будівлі автомобіль.

Читайте також: У Мелітополі підірвали автівку з загарбниками-мародерами

Як повідомляв Укрінформ, увечері 11 листопада в Мелітополі пролунав гучний вибух, вулиці міста заповнило багато автомобілів силовиків.

Самі загарбники стверджували, ніби вибух стався в автомобілі через "несправне газове обладнання".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-