Ракетний обстріл Харкова: у прокуратурі розповіли про одного загиблого та трьох поранених

Ракетний обстріл Харкова: у прокуратурі розповіли про одного загиблого та трьох поранених

Укрінформ
У Харкові внаслідок російського ракетного удару загинув працівник промислового підприємства, ще троє - дістали поранення.

Про це повідомила у Телеграмі пресслужба Харківської обласної прокуратури, передає Укрінформ.

“За даними слідства, 16 липня приблизно о 18:50 ворог завдав ракетний удар по території промислового підприємства у Основ‘янському районі м. Харкова. Попередньо, двома ракетами типу С-300, випущеними з території Бєлгородської області РФ. Наразі відомо про одного загиблого та трьох поранених — всі працівники промислового підприємства. Дані уточнюються”, - сказано у повідомленні.

Читайте також: Загиблих унаслідок російського обстрілу Харкова немає - ОВА

Слідчо-прокурорська група зібрала речові докази та зафіксувала наслідки збройної агресії РФ. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Як повідомлялося, ввечері 16 липня у Харкові пролунали два вибухи. За інформацією міського голови Ігоря Терехова, в Основʼянському районі внаслідок російського обстрілу постраждали семеро людей. Також виникла пожежа. За інформацією Харківської ОВА, трьох людей госпіталізували. Станом на 21:00 інформації про загиблого ще не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-