Єрмак обговорив із Салліваном ситуацію на фронті та потреби ЗСУ в озброєнні

Єрмак обговорив із Салліваном ситуацію на фронті та потреби ЗСУ в озброєнні

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак поінформував радника Президента Сполучених Штатів Америки з питань національної безпеки Джейка Саллівана про ситуацію на фронті та передав інформацію української розвідки щодо планів росіян.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ОП.

Єрмак провів телефонну розмову з Салліваном у межах постійного діалогу із союзниками. Керівник Офісу Президента поінформував співрозмовника про актуальну ситуацію на фронті, оборонні та наступальні дії української армії, а також про актуальні потреби українських підрозділів у різних видах озброєння.

“Окремо керівник Офісу Президента передав інформацію української розвідки щодо планів російських загарбників”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Лише сильна українська економіка зможе утримувати сильну армію – Єрмак

Єрмак висловив подяку США за надання нового пакету допомоги для української інфраструктури та енергетики. Окрім цього, він подякував Байдену, його команді, обом палатам Конгресу та всьому американському народові за незмінно потужну підтримку України в боротьбі з агресором, який становить загрозу для всіх у світі.

Читайте також: Єрмак обговорив підтримку України з представниками єврейських організацій й ізраїльських ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, 3 червня у межах постійного діалогу із союзниками керівник Офісу Президента Андрій Єрмак обговорив із радником Президента США Джейком Салліваном прагнення України реалізувати свою формулу миру як основу для досягнення сталого миру у Європі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-