У Бахмуті прикордонники зупинили спроби прориву штурмових груп росіян

У Бахмуті прикордонники зупинили спроби прориву штурмових груп росіян

Укрінформ
Бійці Державної прикордонної служби втримали позиції і зупинили дві спроби прориву штурмових груп російських загарбників у Бахмуті Донецької області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба.

“У Бахмуті вчора військовослужбовці одного з прикордонних підрозділів стримали дві спроби прориву штурмових груп загарбників через рубіж оборони. Одну атаку наші оборонці відбили в першій половині дня, а другу ввечері”, - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Череватий: Бахмут залишається головним напрямком - за добу росіяни вдарили 528 разів

Як зазначили у ДПСУ, нападу передувала масована артилерійська підготовка ворога, за якою слідували малі групи піхоти. Попри виснаження від обстрілів прикордонники зустріли штурмовиків зосередженим вогнем.

Стрілецькі сутички відбувались в урбанізованій місцевості на надкоротких дистанціях. Прикордонники відстрілювали ворога зі стрілецької зброї, а для зачистки місцевості використовували ручні гранати.

Наступ відбито, втрати живої сили загарбників уточнюються.

Читайте також: Біля Бахмута загинув ірландський доброволець, який раніше воював проти ІДІЛ

Як повідомляв Укрінформ, речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий в ефірі телемарафону "Єдині новини" поінформував, що на Бахмутському напрямку 28 квітня відбулося 27 бойових зіткнень, 525 ворожих ударів різними видами озброєння, українські сили оборони знищили 154 російських загарбників.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-