Зранку ворог обстріляв Авдіївку, снаряди влучили у житловий сектор

Зранку ворог обстріляв Авдіївку, снаряди влучили у житловий сектор

Укрінформ
На Донеччині зранку ворог обстріляв Авдіївку, снаряди влучили у житловий сектор. У регіоні обстрілами за добу зруйновано два дитсадки та школу.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«На Донецькому напрямку за добу відбувся один артобстріл Курахового. Під ранок ворог обстріляв Авдіївку — снаряди влучили у житловий сектор», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Горлівському напрямку за минулу добу ворожими обстрілами зруйновано два дитсадки у Бахмуті, пошкоджено школу в Часовоярській громаді. Відбувались артобстріли околиць Торецької громади. Ввечері росіяни обстріляли Новодмитрівку Костянтинівської громади — пошкоджено ангар для зерна.

Читайте також: Унаслідок обстрілу в Куп’янському районі виникла пожежа на підприємстві, троє поранених

На Лисичанському напрямку зафіксовано обстріли у Торському і Зарічному Лиманської громади, пошкоджено будинки на двох вулицях Сіверська.

На Волноваському напрямку під вогнем Вугледар, Новоукраїнка та Богоявленка.

За словами Кириленка, за минулу добу інформація щодо постраждалих внаслідок обстрілів Донеччини не надходила.

Читайте також: росіяни зранку обстріляли дві громади на Сумщині

Як повідомлялося, Донеччина постійно перебуває під обстрілами російських військ, щодня ворог вбиває та травмує цивільних мешканців, руйнує інфраструктурні об’єкти.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-