Зустріч «Рамштайн-10» проходить онлайн

Зустріч «Рамштайн-10» проходить онлайн

Укрінформ
Десята зустріч Контактної групи з оборони України у форматі «Рамштайн» розпочинається о 14.00 за київським часом.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на графік міністра оборони ФРН Бориса Пісторіуса.

В анонсах зазначається, що «віртуальна участь федерального міністра Пісторіуса в міністерській зустрічі Контактної групи з оборони України о 13.00 (час берлінський) не є відкритою для преси».

Читайте також: Резніков перед черговим «Рамштайном» поговорив з Остіном

Тим часом Military Media Center поінформував про нагальні потреби України для перемоги на полі бою. «Через високу інтенсивність бойових дій, а також для захисту та звільнення окупованих рф територій Україна потребує постачання як оборонного, так і наступального озброєння від міжнародних партнерів», - зазначають у Центрі.

Зокрема, найбільш необхідні ракети до HIMARS і MARS; 155 мм снаряди; 120 мм міни; ракети до систем ППО і ПТРК (протитанкові ракетні комплекси); авіаційні засоби ураження; баражуючі боєприпаси (дрони-камікадзе), танкові снаряди калібрів 105 та 125 мм.

При цьому наголошується, що західні зразки озброєння мають кращі технічні характеристики і демонструють більшу ефективність на полі бою, ніж радянські аналоги, що стоять на озброєнні армії рф. Це дозволяє українським військовим витрачати менше боєприпасів і при цьому досягати усіх поставлених завдань із меншим ризиком для життя.

Як повідомлялося, попередня зустрічі у форматі «Рамштайн» відбулася 14 лютого у Брюсселі в очному форматі. У ній взяли участь 54 країни.

Фото: Austrian Wings Media Crew

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-