У Маріуполі після вибухів росіяни підняли авіацію

У Маріуполі після вибухів росіяни підняли авіацію

Фото, відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військовими Маріуполі після вибухів, які сьогодні, 13 березня, вдень пролунали у місті, росіяни підняли у небо авіацію.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та згодом опублікував відповідне відео.

«Окупанти підняли авіацію. Два літаки на малій висоті безпосередньо над містом. Гарні передвісники української «кари небесної». Минулого разу не допомогло. Схема знов та сама. ППО, потім літаки», - написав Андрющенко.

Згодом він опублікував у Телеграмі фото місць, куди прилетіла «бавовна».

«Напрям Старий Крим - бавовна з детонацією. Вибух за вибухом. Хорошо. Казали ж - літаки вірна ознака бавовни», - написав радник мера під цими фото.

Раніше він заявляв, що вдень 13 березня у небі Маріуполя з’явився дим після вибухів.

Читайте також: На в'їзді у Маріуполь загарбники перетворили житловий квартал на пустелю - радник мера

Як повідомлялося, Маріуполь та навколишні селища загарбники перетворюють на військово-логістичний хаб російської армії. У Маріуполі та за містом загарбники встановили пункти контролю на всіх мостах, риють біля них окопи та проводять мінування.

У місті з 20-х чисел лютого цього року часто лунають вибухи, місцеві жителі повідомляють про влучання у склади боєкомплектів військових рф та військову техніку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-