росія вдвічі збільшила кількість кораблів у Чорному морі - ОК «Південь»

росія вдвічі збільшила кількість кораблів у Чорному морі - ОК «Південь»

Укрінформ
У Чорному морі росія збільшила кількість кораблів вдвічі - до восьми, можлива підготовка до чергової ракетної атаки.

Як передає Укрінформ, про це Оперативне командування "Південь" повідомляє у Фейсбуці.

"У Чорному морі корабельне угруповання в порівнянні з ранком збільшено вдвічі – це вже 8 кораблів, серед яких на бойове чергування виведений і один надводний ракетоносій - фрегат, споряджений вісьмома "Калібрами". На фоні певної активності ворожої авіації це може свідчити про підготовку до ракетної атаки, а також ударів дронами", - ідеться у повідомленні.

В ОК "Південь" закликали не ігнорувати сигнали повітряних тривог, діяти зосереджено й оперативно: "Будьте пильними і свідомими: переходьте в укриття, за можливістю і доцільністю використовуйте правила "двох стін". Цілком вірогідні й обстріли ворожою артилерією прифронтових територій", - наголосили в ОК "Південь".

Читайте також: Ворог вивів у море ракетоносій із вісьмома «Калібрами» на борту

Військові також зазначили, що ракетно-артилерійські підрозділи та Повітряні сили ЗСУ сьогодні ліквідували 10 загарбників, реактивну систему залпового вогню "Град", якою ворог бив по Херсону, безпілотник розвідувально-ударного типу, чотири одиниці автобронетехніки. Окрім того, знищено спостережний пост ворога.

Як повідомляв Укрінформ, керівник об’єднаного пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк заявила, що росіяни зараз шукають нову тактику, тож можуть завдати удару після 24 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-