Наєв перевірив готовність підрозділів ППО на півночі України

Наєв перевірив готовність підрозділів ППО на півночі України

Фото
Укрінформ
На півночі України військове керівництво на чолі з командувачем Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим перевіряє готовність підрозділів протиповітряної оборони, зокрема і тих, що захищають небо над об’єктами критичної інфраструктури Києва та області.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила пресслужба командування Об'єднаних сил.

“Система протиповітряної оборони північного напрямку організована у тісній взаємодії з Повітряними силами ЗСУ. Від підрозділів, які здійснюють прикриття важливих об’єктів, виділяються мобільні вогневі групи, які посилюються озброєнням, що передається нам від країн-партнерів”, - повідомив Наєв.

Як зазначив командувач, ці підрозділи перебувають на постійному бойовому чергуванні.

Наєв додав, що військовослужбовці щоденно вдосконалюють професійну майстерність, щоб у визначений час показати її з найвищим результатом. “Загалом ступінь знищення цілей сягає понад 75%. Це значний показник, але нам хотілося б ще більшого результату, і ми над цим працюємо”, - сказав Наєв.

Читайте також: Байден і Макрон обіцяють Україні більше ППО й допомогу з енергетикою

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 2 грудня ліквідували близько 90 тисяч 090 російських загарбників, при цьому лише за минулу добу - 650 осіб. Також знищено 2916 ворожих танків, бойових броньованих машин - 5883 (+6), артилерійських систем – 1905 (+1), РСЗВ / MLRS – 395, засобів ППО - 210, літаків – 280, гелікоптерів – 262 (+1), БПЛА оперативно-тактичного рівня – 1564 (+2), крилатих ракет - 531, кораблів/катерів - 16, автомобільної техніки та автоцистерн – 4464 (+23), спеціальної техніки - 163.

Найбільших втрат противник зазнав на Бахмутському та Лиманському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-