росіяни за добу обстріляли шість прикордонних громад Сумщини та Чернігівщини

росіяни за добу обстріляли шість прикордонних громад Сумщини та Чернігівщини

Укрінформ
Армія рф минулої доби обстріляла із застосуванням мінометів, гранатометів та ствольної артилерії шість прикордонних громад у Сумській та Чернігівській областях.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба, передає Укрінформ.

“Учора, 1 грудня, російські війська продовжили обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської області. Під ворожим вогнем опинилися Миропільська, Юнаківська. Зноб-Новгородська, Есманьська та Шалигинська громади Сумщини й Новгород-Сіверська - Чернігівщини”, - ідеться у повідомленні.

Зокрема у першій половині дня ворог з російського населеного пункту Казачья Локня накрив територію Юнаківської громади зі ствольної артилерії. Пролунало понад півтора десятка вибухів від розривів снарядів.

Шалигинська громада потерпала від вогню з мінометів та гранатометів. З району населених пунктів Слобідка Іванівка та Стара Миколаївка росіяни випустили по прикордонню пів сотні мін та здійснили пів сотні пострілів з гранатомета.

Есманську громаду зі сторони населених пунктів Троєбортне і Локоть обстрілювали двічі зі ствольної артилерії. Зафіксовано понад три десятки влучань артилерійських снарядів.

Читайте також: На Херсонщині від ворожих обстрілів за добу загинули три людини

Зноб-Новгородська громада була обстріляна зі сторони населеного пункту Біла Берізка. Зафіксовано 24 влучання артснарядів.

У другій половині дня війська рф здійснили мінометний обстріл території Миропільської громади. Нараховано біля десятка вибухів від розривів мін калібру 120-мм. Вогонь вівся з російського населеного пункту Плехово.

Новгород-Сіверську громаду росіяни двічі обстрілювали з району населеного пункту Погар. Зафіксовано 6 влучань зі ствольної артилерії.

Як повідомляв Укрінформ, у Білопіллі на Сумщині внаслідок обстрілу з боку військ рф загинув 15-річний підліток: хлопець їхав на велосипеді, і біля нього вибухнув один із російських снарядів.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-