росіяни обстріляли прикордоння Чернігівщини і Сумщини з артилерії - 18 «прильотів»

росіяни обстріляли прикордоння Чернігівщини і Сумщини з артилерії - 18 «прильотів»

Укрінформ
Загарбники обстріляли прикордоння Чернігівської та Сумської областей з території рф.

Про це повідомляє оперативне командування "Північ" у Телеграмі, передає Укрінформ.

“З 11:50-12:20 зафіксовано 18 приходів, імовірно зі ствольної артилерії, в районі н.п. Леонівка. Внаслідок обстрілу пошкоджено декілька приватних будинків (сталося займання). Втрат особового складу немає. Інформація про загиблих та поранених серед цивільних не надходила”, - ідеться у повідомленні.

Крім того, за даними оперативного командування, з 13:05 до 13:10 зафіксовано 10 приходів, імовірно з реактивних систем залпового вогню в районі Українського.

Також з 13:05 до 13:10 спостерігачі повідомили про 10 приходів, імовірно з РСЗВ, у районі Нововасилівки.

З 13:25 до 13:30 повідомили про 5 приходів (імовірно з АГС) та 2 вибухи (імовірно з міномета 120 мм) та з 13:47 до 14:00 зафіксовано 4 приходи, імовірно зі ствольної артилерії в районі Українського.

З 14:40 до 14:50 повідомили про 10 приходів, імовірно міномет 120 мм, в районі Нововасилівки.

Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформації не надходило.

Читайте також: Зранку росіяни обстріляли прикордоння Сумщини з міномета - 10 «прильотів»

Як повідомляв Укрінформ, заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил бригадний генерал Олексій Громов на брифінгу заявив, що впродовж тижня на Чернігівському та Сумському напрямках загарбники здійснили 41 обстріл позицій ЗСУ та об’єктів цивільної інфраструктури у районах 3 населених пунктів Чернігівщини та 17 населених пунктів Сумщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-