Загарбники сивіють від страху перед ЗСУ - перехоплення розвідки

Загарбники сивіють від страху перед ЗСУ - перехоплення розвідки

Аудіо
Укрінформ
Російські загарбники на Херсонщині сивіють від страху перед ЗСУ, бояться вилізати з окопів і в кожній бабусі бачать коригувальника.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє СБУ з посиланням на нові перехоплення телефонних розмов російських загарбників.

«Приехал к пацанам на передок, так они как деды стали, постарели. У них кукушка едет. За местных – никто не уверен: кто они такие, что они делают. Может они ночью... (воюють - ред.) с нами, а днем они – мирные люди. Никому нельзя доверять. Идет бабка с пирожками, а ночью она может быть полковником, корректировщиком артиллерии», – розповідає один загарбник іншому.

Читайте також: російські військові зникають на полі бою в Україні – перехоплення розвідки

Зазначається, що на поради «колеги» про те, як треба воювати з українцями, він видає порцію пропагандистських штампів та зрештою іронічно радить «подзвонити володьці» - путіну.

Адже насправді шансів просунутися на півдні України в агресорів немає: «У них там такие позиции… Чтобы ты понимал, у нас даже летчики боятся летать!».

Читайте також: Загарбники скаржаться, що від постійних обстрілів ЗСУ в них «їде дах»

Як повідомляв Укрінформ, захисники України з 24 лютого до 16 червня ліквідували близько 32 950 російських військових. Також ЗСУ знищили російських танків - 1449, бойових броньованих машин - 3545, артилерійських систем - 729, РСЗВ - 233, засобів ППО - 97, літаків - 213, гелікоптерів - 179, БПЛА оперативно-тактичного рівня - 591, крилатих ракет - 129, кораблів/катерів - 13, автомобільної техніки та автоцистерн - 2494, спеціальної техніки - 55. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-