На півдні українські військові знищили гаубицю та БТР ворога

На півдні українські військові знищили гаубицю та БТР ворога

Укрінформ
На півдні України ракетно-артилерійські підрозділи знищили ворожі самохідну гаубицю «Мста-С» та модернізований БТР-82А.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Оперативне командування "Південь" у Фейсбуці.

«Спроби ведення повітряної розвідки ворогом і за допомогою «Орлана-10», і скромнішим квадрокоптером наразилися на влучність наших підрозділів. Знищено обидва розвідники й здобуті ними дані. Крім того, протягом ночі нашими ракетно-артилерійськими підрозділами при виконанні вогневих завдань знищено рашистів, самохідну гаубицю «Мста-С» та модернізований БТР-82А», - йдеться у повідомленні.

За інформацією ОК "Південь", тривають обстріли Миколаївщини й Херсонщини. По наших позиціях і населених пунктах з мирним населенням загарбники застосовують важку ствольну артилерію і реактивні системи залпового вогню.

Під ранок ворог завдав підступного ракетного удару по Одещині, влучивши в сільськогосподарське підприємство. Зруйновано складські приміщення, пошкоджено обладнання і кілька автівок.

Читайте також: ЗСУ «приземлили» ще один ворожий вертоліт

У Чорному морі в корабельному угрупованні - ворога кораблі та підводний човен, споряджені крилатими ракетами. Тож загрози ракетного удару та висадки десанту залишаються актуальними.

Як повідомлялось, росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст і сіл.

Фото: Радіо Свобода

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-