У Маріуполі загарбники розбомбили спорткомплекс, де перебували вагітні жінки і діти

У Маріуполі загарбники розбомбили спорткомплекс, де перебували вагітні жінки і діти

Укрінформ
Перелік злочинів російських терористів в Маріуполі доповнився авіаударом по спорткомплексу "Нептун", де перебували вагітні жінки і мами з маленькими дітьми.

Про це повідомляє у Телеграмі голова Донецької ОВА Павло Кириленко, передає Укрінформ.

"Ці покидьки прагнуть фізично знищити Маріуполь і маріупольців, які давно вже стали символом нашого опору. Сьогодні вони завдали авіаудару по і басейну “Нептун”. Тепер там під завалами, серед інших, вагітні жінки та жінки з дітьми. Це – чистий тероризм", - зазначив він.

Кириленко також нагадав, що російські окупанти з Градів обстріляла автомобільну колону, яка йшла з Маріуполя на Запоріжжя, поранивши п'ятьох людей включно з дитиною, і про бомбардування Драмтеатру, де переховувалося кілька сотень маріупольців.

"Росіяни уже зараз починають брехати, наче там був штаб полку Азов. Але вони і самі чудово знають, що там були лише цивільні", - резюмував голова Донецької ОВА. 

Як повідомлялося, станом на 13 березня близько 2,1 тисячі маріупольців загинули від атак з боку російської федерації. Росіяни спричинили у місті гуманітарну катастрофу. 

24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-