У Маріуполі на території мечеті ховаються 86 громадян Туреччини

У Маріуполі на території мечеті ховаються 86 громадян Туреччини

Укрінформ
У Маріуполі, в укритті на території мечеті, від обстрілів російської армії переховуються 86 громадян Туреччини, з них 34 дитини.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на повідомлення у Фейсбуці радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка.

«Маріуполь. Саме зараз в укритті на території мечеті укривається 86 громадян Туреччини. З них 34 дитини. І саме зараз російська армія веде обстріл з району селища Широка Балка в напряму міста (без перерви з 6-ої години ранку). Напрям обстрілу, у тому числі по будівлі мечеті», - написав Андрющенко.

Він звернувся до представників преси з проханням оприлюднити це повідомлення, аби звернути увагу турецького керівництва, зокрема президента Туреччини.

Водночас Посольство України в Туреччині повідомило Укрінформу, що вже посприяло розповсюдженню цього повідомлення в турецьких ЗМІ.

Як повідомлялося, Маріуполь в облозі російських загарбників та постійно обстрілюється «Градами» й іншою артилерією, зазнає авіаційних бомбардувань. Окупанти залишили місто без води, тепла, електрики, газу, зв'язку.

Переговори з росіянами щодо організації "зеленого коридору" для евакуації жителів та завезення до міста води і продуктів поки що не дають результатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-