Місія ОБСЄ зафіксувала 10 «Градів» та 43 танки, розміщені в ОРДЛО з порушеннями

Місія ОБСЄ зафіксувала 10 «Градів» та 43 танки, розміщені в ОРДЛО з порушеннями

Укрінформ
СММ ОБСЄ зафіксувала в ОРДЛО 10 реактивних систем залпового вогню, 25 гаубиць, 43 танки та інше важке озброєння, розміщене поза виділеними місцями зберігання.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті № 17/2022, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 25 січня.

"Місія зафіксувала озброєння, розміщене з порушенням ліній відведення: 1 протитанкову гармату, 3 міномети та 10 реактивних систем залпового вогню в житловому кварталі, на території об’єкту та на двох полігонах поблизу н. п. Шимшинівка (27 км на південний захід від Луганська) та н. п. Міусинськ (62 км на південний захід від Луганська) у непідконтрольних урядові районах Луганської області", - йдеться у звіті.

Читайте також: Місія ОБСЄ вихідними зафіксувала понад 320 порушень перемир’я на сході

Згідно з документом, за лініями відведення, але поза виділеними місцями зберігання озброєння, СММ зафіксувала 2 зенітні ракетні комплекси, 25 гаубиць, 43 танки на території двох об’єктів і на двох вищезгаданих полігонах російських окупаційних військ у Луганської області.

Як повідомлялося, СММ ОБСЄ упродовж минулої доби зафіксувала 39 порушень режиму припинення вогню у Донецькій області та 163 таких порушення на Луганщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-