«Рапіри», міномети та артилерія: окупанти на сході України 6 разів порушили «тишу»

«Рапіри», міномети та артилерія: окупанти на сході України 6 разів порушили «тишу»

Укрінформ
У зоні проведення операції Об’єднаних сил станом на 17:00 російсько-окупаційні війська 6 разів порушили режим припинення вогню, поранено одного військовослужбовця.

Як передає Укрінформ з посиланням на повідомлення пресслужби ООС у Фейсбуці, три порушення були із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

У напрямку Красногорівки окупанти вели вогонь з протитанкової гармати МТ-12.

У бік Кримського російські найманці здійснили обстріл з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Поблизу Станиці Луганської ворог двічі вів обстріли, застосовуючи артилерію калібру 122 мм та озброєння БМП-1.

Біля Зайцевого ворожі війська вели вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

У районі Попасної противник здійснив обстріл зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїну надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров’я – задовільний.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Підрозділи Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

Як повідомляв Укрінформ, 2 грудня російсько-окупаційні війська шість разів порушували режим припинення вогню. Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець дістав поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-