Місія ОБСЄ нарахувала за добу майже тисячу порушень «тиші»

Місія ОБСЄ нарахувала за добу майже тисячу порушень «тиші»

Звіт
Укрінформ
СММ ОБСЄ зафіксувала протягом понеділка,15 листопада, 946 порушень режиму припинення вогню: 268 у Донецькій області та 678 - на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті № 269/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ 16 листопада.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 268 порушень режиму припинення вогню, в тому числі 43 вибухи (1 розрив боєприпаса, 4 вибухи від вихідного вогню та 38 вибухів невизначеного походження)", - йдеться у звіті.

Більшість порушень сталася в районах на північ від н. п. Широкине (підконтрольний урядові, 100 км південніше Донецька), а також на північний схід і схід від н. п. Кам’янка (підконтрольний урядові, 20 км на північ від Донецька).

В ОБСЄ нагадують, що за попередню добу на Донеччині було виявлено 479 порушень "тиші".

"У Луганській області Місія зафіксувала 678 порушень режиму припинення вогню, зокрема 381 вибух (3 вибухи від вихідного вогню, 3 розриви боєприпасів і 375 вибухів невизначеного походження)", - повідомили в СММ.

Більшість таких випадків виявлено на схід, південь та захід від ділянки розведення в районі н. п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська), а також на північ та захід від Кадіївки (непідконтрольна урядові, 50 км на захід від Луганська).

Попередньої доби, уточнюють в СММ, на Луганщині було зафіксовано 547 порушень режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-