Окупанти запросили знімальні групи для нових фейків про нібито обстріли ЗСУ

Окупанти запросили знімальні групи для нових фейків про нібито обстріли ЗСУ

Відео
Укрінформ
Російсько-окупаційні війська готуються до провокацій, під час яких планують обстріляти власні позиції та цивільні об’єкти, аби спровокувати активізацію бойових дій. 

Всі ці дії противник планує зафільмувати та оприлюднити завчасно підготовлені викривлені та неправдиві матеріали, заявив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк з посиланням на інформацію головного управління розвідки Міноборони, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У райони передових позицій противником виведені спеціально підготовлені підрозділи, які перебувають у готовності одночасно на декількох напрямках обстріляти власні позиції та цивільні об’єкти для провокування активізації бойових дій. Водночас противником направлено на передові позиції значну кількість знімальних груп, які готові, у разі загострення обстановки, видавати завчасно підготовлені викривлені та неправдиві матеріали за реальні репортажі”, - повідомив речник.

Читайте також: Окупанти обстріляли позиції ЗСУ під Кримським, поранений український боєць

За словами Гуцуляка, підрозділи Об’єднаних сил готові до будь-яких провокаційних дій з боку російсько-окупаційних військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-