Порошенко наказав силам ООС відповідати на вогонь окупантів із усієї наявної зброї

Порошенко наказав силам ООС відповідати на вогонь окупантів із усієї наявної зброї

Укрінформ
Президент Петро Порошенко наказав керівникам операції Об'єднаних сил на Донбасі в якості вогню у відповідь застосовувати всі підпорядковані їм сили і засоби для збереження життя українських воїнів.

Про це він заявив на зустрічі із командирами бригад Збройних сил, Нацгвардії і Державної прикордонної служби в рамках робочої поїздки в Хмельницьку область, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Треба бути готовими до будь-яких сценаріїв - як до оборони, так і до ефективного контрнаступу. Ми не повинні піддаватися на провокації в районі проведення операції Об'єднаних сил, проте дозволяю і наказую застосовувати всі підпорядковані вам сили і засоби в якості вогню у відповідь для збереження життя наших людей", - сказав Порошенко.

Він підкреслив, що його вимога - не здавати жодного клаптика української землі, і водночас сьогоднішнє прохання і наказ - ми маємо зберегти кожного українського воїна.

Читайте також: Президент: Ми можемо виділити лише 100 мільярдів для Міноборони

"Ми не маємо права воювати радянськими методами, коли перемога досягалася ціною численних втрат. Армія повинна воювати не числом, не великою кров'ю, а якістю та професіоналізом", - наголосив Глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-