Мей: Коли сяду навпроти Трампа, головним буде, що перед ним - жінка-прем'єр

Мей: Коли сяду навпроти Трампа, головним буде, що перед ним - жінка-прем'єр

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей не побоїться сказати президентові США Дональду Трампу, якщо його слова здадуться їй неприйнятними.

Про це вона заявила в інтерв'ю ВВСу контексті майбутньої зустрічі із главою Білого дому, що запланована на наступний тиждень, повідомляє Reuters.

Мей також наголосила, що завжди захищала права жінок, і тому є багато прикладів. "Я вже чітко давала зрозуміти, що деякі із заяв Дональда Трампа про жінок неприйнятні. За деякі з них він сам перепрошував", - сказала вона.

Мей додала: "Коли я сяду навпроти Трампа, головним буде той факт, що перед ним - жінка-прем'єр. Якщо він скаже щось, що я вважаю неприйнятним, я не побоюся сказати про це Дональдові Трампу".

Як повідомлялося, президент США Дональд Трамп має намір зустрітися у Вашингтоні наступного тижня з прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей.

Зустріч відбудеться у п'ятницю. За словами Мей, вона скористається цією нагодою, щоб обговорити майбутні торгові відносини між Сполученими Штатами і Великою Британією, а також НАТО і виклики, такі як боротьба із тероризмом.

Нагадаємо, у суботу у Вашингтоні в перший повноцінний день президентства Дональда Трампа відбулась одна з найбільш масштабних акцій протесту – "Марш жінок у Вашингтоні". Промовці з трибуни наголошували, що акція є одним із найбільших проявів громадянської позиції проти президентства Дональда Трампа. При цьому постійно акцентувалося на його регулярних образах жінок, мусульман, вихідців з Латинської Америки. Були й виступи на підтримку платформи Гілларі Клінтон, яку вона відстоювала під час передвиборчої кампанії, а також лунали заяви про те, що за кількістю голосів по всій країні перемогла саме вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-