Речник Трампа: Перехідна адміністрація США вже готова до роботи

Речник Трампа: Перехідна адміністрація США вже готова до роботи

Укрінформ
Вже наступного понеділка до федеральних установ США вийде понад п'ятсот призначених представників нової адміністрації.

Про це заявив на брифінгу в четвер речник адміністрації Дональда Трампа Шон Спайсер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми маємо 536 членів передової команди, які після інавгурації вийдуть на службу в державних агентствах зранку понеділка", - передав він слова обраного віце-президента Майкла Пенса.

Він також висловив сподівання, що до п'ятниці Сенат остаточно затвердить на посаді міністра оборони США Джеймса Маттіса, а також главу міністерства внутрішньої безпеки Джона Келлі.

Водночас, Спайсер констатував, що обов'язки на ключових посадах залишаться виконувати щонайменше 50 чиновників з адміністрації Барака Обами. Серед них, зокрема, представник президента з питань боротьби з ІДІЛ Бретт Макгерк, в.о. заступника міністра фінансів з питань тероризму та фінансової розвідки Адам Шубін, заступник міністра оборони США Роберт Уорк та інші.

Крім того, Спайсер повідомив, що обраний президент США Дональд Трамп має намір підписати кілька розпоряджень у перші дні після інавгурації. Речник обраного президента також зауважив, що Трамп продовжує працювати над своєю інавгураційною промовою та вносить правки до її тексту. "Це буде дуже особистою і щирою заявою про його бачення країни", - зазначив Спайсер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-