Медики розповіли про стан здоров'я Джорджа Буша-старшого

Медики розповіли про стан здоров'я Джорджа Буша-старшого

Укрінформ
Екс-президент Сполучених Штатів Джордж Буш-старший разом із дружиною Барборою Буш госпіталізовані у зв'язку із загостренням стану здоров'я до лікарні в Хьюстоні.

Про це повідомило в середу місцеве видання Chron.

"Колишній президент США, 92-річний Джордж Буш-старший, знаходиться у відділенні інтенсивної терапії в лікарні Х'юстону через гостру респіраторну проблему, що є наслідком пневмонії. Крім того, Барбара Буш у віці 91 року була прийнята в лікарню в середу вранці з метою запобіжного заходу після того, як вона почала відчувати втому й кашель", - зазначає видання.

Відповідно до офіційної заяви, яку випустив лікувальний заклад, лікарі провели відповідні процедури з колишнім президентом щодо очищення його дихальних шляхів. Повідомляється також, що ця процедура потребувала введення седативних препаратів.

"Стан здоров'я президента Буша є стабільним, він має відпочинок у комфортних умовах", - йдеться в офіційній заяві закладу. Водночас, у документі вказується, що екс-президент залишиться у відділенні інтенсивної терапії для спостереження.

Повідомлення про госпіталізацію екс-президента і його дружини співпадає за терміном з підготовкою до інаугурації 45-го президента США Дональда Трампа. Раніше повідомлялося, що Джордж Буш старший відмовився від присутності на цьому заході, посилаючись на стан здоров'я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-