ФБР арештувало дружину терориста, який розстріляв нічний клуб в Орландо

ФБР арештувало дружину терориста, який розстріляв нічний клуб в Орландо

Укрінформ
Лише через сім місяців ФБР взяло під варту дружину Омара Матіна, який у червні минулого року розстріляв майже півсотні людей у нічному клубі в місті Орландо, штат Флорида.

Про це повідомив у понеділок речник ФБР Прентіс Даннер, зазначає видання The New York Times із посиланням на АР.

"Дружина нападника на нічний клуб в Орландо, яка була допитана федеральними агентами протягом кількох днів після вбивства, заарештована ФБР у понеділок у зв'язку з нападом", - цитують ЗМІ представника ФБР.

За словами чиновника, Нур Салман взяли під варту в Сан-Франциско зі звинуваченнями, в тому числі, у перешкоджанні правосуддю. Вже у вівторок її заслухає суд міста Окленд, штат Каліфорнія. Поки що подробиці не повідомляються.

Нур Салман переїхала в Сан-Франциско після того, як її чоловік, Омар Матін, був убитий в перестрілці з групою реагування спецназу під час теракту 12 червня в нічному клубі "Pulse" в Орландо (Флорида).

Як повідомляв Укрінформ, під час нападу на нічний клуб у Флориді в червні минулого року Омар Матін застрелив 49 людей. При цьому він кілька разів телефонував до служби 911, зізнавшись у скоєному. Він також заявив про свою присягу на вірність терористам.

Рівно через три години після отримання перших повідомлень про теракт, о 5:02 ранку, спецпідрозділи SWAT та OCSO розпочали штурм нічного клубу, підірвавши стіну будівлі та в'їхавши туди на броньованій машині. О 5:15 надійшла доповідь про знешкодження нападника в будівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-