Переговори Австралії з ЄС про вільну торгівлю можуть початися до кінця березня 2017

Переговори Австралії з ЄС про вільну торгівлю можуть початися до кінця березня 2017

Укрінформ
В Австралії у рамках свого турне країнами регіону для лобіювання підтримки кандидатури Бельгії до складу Ради Безпеки ООН у 2019-2020 рр. перебуває бельгійський віце-прем'єр-міністр Дідьє Райндерс.

Про це повідомляє news.com.au.

У ході переговорів з прем'єр-міністром Австралії Малкольмом Тернбуллом та міністром закордонних справ Джулі Бішоп Дідьє Райндерс наголосив, що Бельгія наполягатиме на прискорені переговорів про вільну торгівлю між Австралією та ЄС. Він наголосив, що розраховує на початок процесу переговорів до кінця березня 2017 року. При цьому зазначив, що для успішності перемовин важливо узгодити нормативні акти, в тому числі фінансові правила, соціальні питання, екологічні стандарти і стандарти праці.

Бельгійський віце-прем'єр ознайомився із досвідом Австралії щодо адаптації мігрантів та наголосив на прагненні «детальніше вивчити австралійську практику».

Дідьє Райндерс також підкреслив, що Австралія і Бельгія домовилися про обмін підтримками – Бельгії до Ради Безпеки ООН у 2019-2020рр. та Австралії до Ради з прав людини ООН у 2018-2020 рр відповідно.

Після п’ятиденного перебування в Австралії бельгійський політик вирушить до Нової Зеландії та Фіджі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-