У Трампа не вірять звіту ЦРУ про мету російських хакерів

У Трампа не вірять звіту ЦРУ про мету російських хакерів

Укрінформ
Перехідна команда обраного президента США Дональда Трампа поставила під сумнів достовірність доповіді ЦРУ, яке виявило, що Росія втрутилася у президентські вибори в США, щоб створити перевагу для Трампа.

Про це, як повідомила USA Today, йдеться в заяві команди обраного президента.

"Це ті самі люди, які сказали, що і Саддам Хусейн мав зброю масового знищення. Вибори давно завершилися однією з найбільших в історії перемог у Колегії вибірників. Тепер прийшов час рухатися далі і "Зробити Америку великою знову", - наголосили у Трампа.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю впливове американське видання The Washington Post повідомило з посиланням на власні джерела, що "Росія втрутилася у вибори 2016 року для того, щоб допомогти Дональду Трампу перемогти на президентських виборах, а не просто підірвати довіру до виборчої системи США".

У публікації, зокрема, йшлося, що спецслужби виявили осіб, які мають зв'язки з російським урядом і які передали WikiLeaks тисячі вкрадених листів з серверу Національного комітету Демократичної партії та інших джерел, у тому числі, з комп'ютера голови виборчої кампанії Гілларі Клінтон. Ці особи були описані, як персонажі, відомі розвідувальному співтовариству США в межах більш широкої операції на користь Трампа та з дискредитації шансів Клінтон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-