Снігова стихія у США: сотні аварій, десятки жертв, скасовані рейси

Снігова стихія у США: сотні аварій, десятки жертв, скасовані рейси

Укрінформ
Потужні снігові опади, що обрушилися впродовж останньої доби на різні частини Сполучених Штатів, спричинили численні автокатастрофи на дорогах федерального значення, у яких загинули та постраждали десятки людей.

Про це повідомляє у п'ятницю центральний американський телеканал NBC News.

"У масовому зіткненні 40-ка автомобілів у штаті Мічиган загинуло троє людей, поранення отримали ще одинадцять", - зазначається в повідомленні.

Ще один смертельний випадок на шосе зареєстрований у штаті Орегон. За словами чиновників, причиною стали слизькі дороги.

Негода охопила й інші штати. У штаті Пенсильванія через снігопад і автокатастрофи заблокована частина федеральної автомагістралі І-90. Там зіткнулося щонайменше 13 транспортних засобів, постраждало 15 людей. Крім того, в регіоні виявились перекритими інші автостради. Люди опинилися у снігових пастках просто на дорогах, де вимушені проводити час годинами без засобів обігріву.

Повідомляється також про інтенсивні снігопади в центральній частині штату Нью-Йорк, синоптики прогнозують поширення стихії на його східну частину, ближче до атлантичного узбережжя.

Разом з автомобільним рухом поступово відчуваються проблеми з авіаперевезеннями. Так, аеропорт Портленда вже скасував сотні рейсів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-